Solkiga vita rockar

Debatten om den stora covidbluffen fortsätter. Med hjälp av en ihärdig propagandakampanj tycks alltfler ha blivit övertygade om att covid är en farsot vida värre än de återkommande influensaepidemier vi lärt oss leva med. Men att så inte är fallet framgår bland annat av ”dödsstatistiken” från myndigheterna. Under det år covid skördade de flesta liven i Sverige och annorstädes dog inte fler människor än vanligt. Hela covidhysterin grundas på statistik och med statistik kan man som bekant ljuga hur trovärdigt som helst. Har man dessutom fått massmedia till hjälp är saken biff.
Det otäckaste med den här universella bluffepidemin är enligt min åsikt ändå att så många vita rockar solkats. Som de flesta andra har jag under mitt vuxna liv haft stort förtroende för läkarkåren. Men när den ena läkaren efter den andra lät sig köpas av läkemedelsbolagen och vittnade om följderna för dem som smittats av detta fruktansvärda virus, då insåg jag att inte ens läkarkåren i gemen har större integritet än t.ex. de politiska mutkolvar som befolkar världens riksdagshus och regeringsbyggnader. De 1000-tals läkare över hela världen som kallar ”pandemin” för den komplott i syfte att förslava hela mänskligheten som den är, har ofta fått betala ett högt pris för sin frispråkighet och i en del fall till och med fråntagits sina legitimationer.
Deras kolleger i sina solkiga vita rockar har i stället kunnat sola sig i den tveksamma glansen att springa Bill Gates’ och de andra storkapitalisternas ärenden. Tomma avdelningar på sjukhus världen över har presenterats som överfulla, vi har fått se bilder av ”dummies” kopplade till ormbon av slangar, ingen har fått komma in på de låsta och bevakade avdelningarna, varken anhöriga eller oberoende journalister. Samtidigt har utarbetade läkare och sköterskor lagt ut taffliga dansuppvisningar på Youtube och sociala media! Jag tycker att de borde skämmas.
Det påstås att amerikanska sjukhus fick betalt för varje rapporterat dödsfall i covid. Kanske var det inte bara sjukhusen som fick betalt utan också de läkare som undertecknade dödsattesterna. Vad säger att inte detsamma gäller för läkare i andra länder? Big Pharma har outsinliga resurser, inte minst efter den lyckade satsningen på massvaccineringar. Trots att den soppa som sprutas in i gamla och unga världen över är otestad och inte ger något skydd, fortsätter myndigheterna att köpa in s.k. vaccin för miljarder. Och om någon dör av dekokten är det absolut inte tillverkarens fel enligt den friskrivningsklausul som bifogas leveranserna.
600 spanska läkare har öppet deklarerat: ”Covid-19 är en falsk pandemi skapad för att tjäna politiska syften. Detta är världsdiktatur förklädd till en sjukdom.”
Sedan blev det tyst från deras håll. Kritiska röster tystas på alla sätt av ”faktagranskare” och andra som likt Judas sålt sina själar för några futtiga silverpenningar.

Publicerad av Alf Agdler

Journalist. Artist. Ateist. Asocial.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: