Planen bakom covid steg för steg

En Facebook-vän som heter Danny Thomas Raucci har publicerat följande text. Jag tycker att den borde läsas av fler och lägger ut den här in extenso.

”VI VILL VÄLKOMNA DIG”.
Det första steget till *olk*ord är klassificering där man placerar “problematiska individer” i en viss kategori. När det gäller Covid-19 så är fienden mer specifikt de som kämpar för suveränitet, valfrihet, mänskliga rättigheter och de som vill ha medicinsk hälsofrihet. Vår frihet attackeras just nu på ett globalt plan av en liten klick människor.
Målet är att göra oss självständiga individer till en slavklass helt beroende av staten. Detta maskeras som någonting nobelt till exempel pratas de om medborgarlön och i Kina har man redan infört ett socialt poängsystem. Detta kommer bli den nya Världsordningen som alla regeringar världen över tar order av om vi inte enas. Vaccinerad som ovaccinerad behöver vi stå upp mot pågående vansinne där det nya normala kommer innebära slutet för äganderätten, slutet för egen personlig inkomst och slutet för den alternativa medicinen.


ANDRA STEGET – SYMBOLISERING.
Det andra stadiet är symbolisering. Här skiljer man ut problemindividerna från resten av befolkningen rent fysiskt. När det gäller Covid-19 så täcker modellmedborgaren sitt ansikte med skyddsmask medan den “dålige medborgaren“, den “själviske personen”, den “onde”, “folkets fiende” och fienden till “nationell hälsa” är de som vägrar bära verkningslös skyddsmask.


TREDJE STEGET – DISKRIMINERING.
Det tredje steget är diskriminering. Här förvägrar etablissemanget att ge rättigheter till dem som de anser vara problematiska. Förvägran av rättigheter är alltid ett sympton på tyranni och när rättigheterna tas bort lever du inte längre i en fri värld. Man blir tillsagd hur många man får vistas med, hur nära man får vara varandra, vår rörelsefrihet begränsas, man får ställa in familjeträffar, kulturarbete försvinner och folk förlorar sina jobb. Efter masktvånget kommer vaccinet att användas på samma sätt för diskriminering. Man kommer inte att kunna delta i samhället eller att resa utan att vara vaccinerad. Viruset kommer inte att försvinna utan man kommer att fortsätta denna psykologiska operation om och om igen. Man kommer att tvingas på fler vaccin, ytterligare nedstängningar och nya pandemier toppade med cyberattacker.


FJÄRDE STEGET – AVHUMANISERING.
Det fjärde steget är avhumanisering. Man avhumaniserar problemgruppen med hjälp av konstant propaganda och namngiveri. På flertalet demonstrationer bevittnade jag reportrarnas vidriga beteende vars enda syfte på plats inte var att förmedla verkligheten utan spä på polarisering och hitta en syndabock. Småbarnsföräldrar, pensionärer, och studenter kallades för “extremhögern”, “konspirationsteoretiker” och “vaccinmotståndare”. Denna propaganda utförs av etablissemanget, av våra politiker, av mainstream media och av andra medborgare. Man uppnår därmed konsensus i samhället om att denna problemgrupp är ett hot mot folkhälsan och WHO utpekar vaccinmotstånd som en av de stora riskerna i samhället trots att vi knappt har någon överdödlighet. Folk förstår inte ens att det som pågår är diskriminering. Så pass djupt rotad är redan hjärntvätten i samhället.


FEMTE STEGET – ORGANISERING.
Planen för att massvaccinera hela planeten iscensattes på 90-talet av Förenta Nationerna och Agenda 2030 och hållbar utveckling är en slags milstolpe i denna agenda. Covid-19 och pandemin skiljer sig från andra försök till f*lkmor* i och med att det inte är så att man öppet skjuter ned folk på gatorna utan istället sker ett slags globalt tyst förräderi där man använder rädsla för att kontrollera massorna. År 2019 hade vi simuleringen Event 201 som organiserades av Rockefeller Institute, World Economic Forum samt Bill and Melinda Gates Foundation.


SJÄTTE STEGET – POLARISERING.
Här underblåser man motsättningarna mellan befolkningen och den utpekade gruppen. I media säger man att friska människor i verkligheten är asymptomatiska smittobärare och således en risk för mänskligheten. Om dessa individer inte ställer in sig i ledet kommer nedstängningarna att pågå för evigt. Man kommer att skylla allt på dem som inte fogar sig. Det minska man måste göra är att tysta deras åsikter och där har vi orsaken till varför censuren brett ut sig över världen och vi behöver s.k. “faktagranskare”.

SJUNDE STEGET – FÖRBEREDELSE.
Här identifierar man problemgruppen och separerar den från samhället i övrigt. Skyddsmasken var första indikatorn, den andra indikatorn kommer att vara vaccinpasset och slutligen kommer vi att få ett digitalt ID via microchipping. Den som inte har dessa tre saker kommer att bli utstött från samhället.


ÅTTONDE STEGET – FÖRFÖLJELSE
Här har man isolerat problemgruppen och deras tillhörigheter kan ha beslagtagits. Problemgruppen kan bli tvungen att bära identifierande symboler som kan liknas vid dem som användes på den mustaschprydde mannens tid. Här finner vi karantänläger (påbörjat i Australien) där infekterade personer kommer att påtvingas behandling och bli omskolade till ”den rätta läran”. Det finns numera pandemilagar som gör att polis kan gå in i folks hem och bortföra besmittade indivier för att placera dem i karantänläger. Det vi bevittnar nu handlar inte om att kontrollera ett virus utan om att kontrollera mänskligheten.


NIONDE STEGET – UTR**NIN*.

Här börjar man med utrotningen av problemgruppen. En viss utrotning pågår redan där folk har isolerat sig från omvärlden på grund av restriktionerna och dör på grund av detta. Man räknar med att över en miljon människor dött pga restriktionerna och fattigdomen har ökat med över en miljard. Samtidigt har eliten tjänat miljarder på plandemin. Det här är en del av *olk*ord – själva nedstängningen. Den andra är själva vaccinet. Men den diskussionen tar vi inte här.


TIONDE STEGET – FÖRNEKELSE.
D
et tionde steget är förnekelse. Makthavarna förnekar utro***g av befolkningen och de kommer istället att skylla på offren. Vi är delvis redan där. Vi kan se hur våra regeringar förnekar all död de redan orsakat med sina nedstängningar, sina brott mot mänskliga rättigheter och förstörandet av ekonomin.
Ett covid-pass saknar all form av legitimitet eftersom även vaccinerade är smittbärare och kan få covid igen, därför borde ni fråga er vad det ska tjäna till. Det enda jag kan komma på är ekonomisk vinning för att få igång era verksamheter.
Det hade ni kunnat göra även utan ett covudpass eller hur, så vad är den verkliga agendan?
Det borde skrämma vettet ur er.
Om ni väljer att bidra till segregering, om ni väljer att se era medmänniskor frysas ut och bestraffas på de mest fruktansvärda sätt, om ni väljer att fortsätta blunda och förneka att ni faktiskt blivit lurade, fortsätt för all del att pusha för ett sådant pass men kalla er aldrig mer solidariska.
När ni en gång har sålt er själ finns ingen återvändo.

covidpassNEJTACK

Publicerad av Alf Agdler

Journalist. Artist. Ateist. Asocial.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: