Dags att syna bluffarna

Jag har som regel varit misstänksam mot alla som velat avfärda stora händelser som månlandningen, attacken mot World Trade Center etc. som delar i en konspiration av något slag. Men i ett längre tidsperspektiv och med tanke på vad som hänt under de senaste åren har jag ändrat uppfattning. När återkommande influensaepidemier med statistikens och propagandans hjälp förvandlas till en dödlig pandemi, måste man börja undra över vad det är för hemliga krafter som verkar i kulisserna.


En av dem som tidigt ifrågasatte månlandningarna var Brage Norin, doktor i teoretisk fysik vid Umeå Universitet 1978 och lärare i energiteknik och fysik vid Luleå Tekniska Universitet i 30 år. Denne välmeriterade forskare väckte uppmärksamhet med påståendet att ”Ingen människa har satt sin fot på månen” (kan läsas bl.a. här https://askadaren.wordpress.com/2019/07/22/brage-norin-om-manlandningarna/). Sedan dess har Brage Norin hållit åtsklliga mycket underhållande och lättbegripliga föredrag i ämnet och även berört WTC-bluffen. Titta gärna på detta klipp https://www.youtube.com/watch?v=ZMsERS-Drss


Enligt Brage Norin var det den så kallade Têt-offensiven som inleddes i februari 1968 som fick den amerikanska militärledningen att i all hemlighet utarbeta en plan som skulle kunna vända världsopinionen till USA:s fördel. Opinionen mot kriget hade blivit mycket omfattande även i USA. Lyndon Johnson, som blev president efter mordet på Kennedy, kunde inte längre visa sig offentligt utan att mötas av jättelika demonstrationer. ”How many kids did you kill today” ropades i demonstrationer över hela USA.


”Nu fick Nixon sin chans. Han var precis rätt man. Under sin valrörelse spred Nixon budskapet att han utarbetat ”en hemlig plan” – en hemlig mirakelmedicin för USA. Den 20:e juli, på dagen ett halvt år efter Nixons installation som president, landade den första bemannade månlandaren. Totalt genomfördes sex bemannade landningar under drygt tre år. En skytteltrafik tur och retur mellan jorden och månen kom plötsligt igång. I december 1972 avslutades det helt sanslösa månäventyret.


Nixon har beskrivit denna tid som den lyckligaste perioden i hans liv. Han stortrivdes i rollen som månpresident. Nästan alla trodde på de välgjorda science fiction-filmerna som visade astronauter som hoppar omkring i dammet runt månlandaren. USA vann en stor prestige i världen men trots detta fortsatte opinionen mot USAs krig i Vietnam att växa. Inte ens sex bemannade månfärder på raken kunde vända världsopinionen. Den ”hemliga planen” fungerade inte.


Lika plötsligt upphörde skytteltrafiken till månen och ännu efter 40 år har ingen bemannad rymdfärd till någon annan himlakropp ägt rum. Vi kämpar vidare med att utveckla tekniken för att kunna landa säkert på Mars. Naturligtvis fortsätter vi med obemannade landare innan det kan bli fråga om någon bemannad rymdfärd.
Armstrongs aska spreds nyss från ett hangarfartyg i havet. Varför stod inte hela USA stilla och firade sin hjälte? Om månlandningarna verkligen var sanna så var detta den största framgången i USA:s tekniska historia – en triumf för hela mänskligheten. Det börjar bli pinsamt – det är för många som känner till sanningen. Det är orsaken till varför inte hela USA iakttog en tyst minut för att hedra sin rymdhjälte.
Situationen har blivit absurd. Den falska informationen om månlandningarna har nått skollitteraturen. Vi måste lära ut sanning och inte lögn i våra skolor. Nu måste folk som känner till sanningen reagera. Den enda förklaringen till att så få träder fram är naturligtvis rädsla. Lögner frodas i en rädd värld. Våra barn måste få andas sanning.”


Nyligen har vi kunnat läsa om Hubble-teleskopet som kan se ca 13,4 miljarder ljusår bort, ända till GN-z11-galaxen. Men inga teleskop har hittills kunnat se den amerikanska flaggan på månen och på de näst intill perfekta fotona som kineserna tagit på månens yta finns vare sig fotavtryck eller hjulspår efter den berömda månbilen. Det är sannerligen hög tid att avslöja de lögner vi matats med som led i den politiska propagandan.

Publicerad av Alf Agdler

Journalist. Artist. Ateist. Asocial.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: