Undermedel och vacciner mot ingenting

Rätt ofta har vi fått höra att covid inte är något annat än en svår influensa som blåsts upp till en dödlig pandemi. Influensaepidemier drabbar oss varje år och har bara marginellt kunnat hejdas genom vaccinationer. Men covid skulle effektivt stoppas med de nya ”vaccinerna”, påstods det. Visserligen var dessa inte testade fullt ut, vilket de facto innebar att tillverkarna kunde friskriva sig från alla eventuella konsekvenser.
Samma tillverkare har redan tjänat miljarder dollar på sina blandningar och ser nu till att miljarderna fortsätter att strömma in bland annat genom att rekommendera en tredje injektion. Samtidigt har det för något år sedan så omskrivna preparatet Ivermectin mer eller mindre fallit i glömska. Trots att det var så billigt och trots att det inte hade några negativa effekter alls enligt rapporterna. I pressen påstods att Ivermectin räddat miljoner liv i de länder där det använts för att bota covid, främst Indien, Peru och Mexiko. Till och med president Trump lär ha behandlats med detta undermedel.
Trots de överväldigande goda resultaten upphörde Indien plötsligt med Ivermectin-behandling, vilket skylls på WHO och dess negativa attityd till medlet. I Peru reducerades antalet avlidna i covid med 76 procent på 6 veckor tack vare behandling med Ivermectin. Det finns uppgifter om att närmare 4 miljarder doser distribuerats över hela världen. Uppfinnarna fick Nobelpriset 2015, och i april förra året kom en grupp australiska forskare på att medlet var verksamt mot covid. Men några kontrollerade studier utfördes aldrig.
BBC – som ju i likhet med svensk stats-tv numera är en ren propagandakanal för de styrande – sammanställde ett par program som gick emot de positiva rapporterna om Ivermectin. I programmen påstods att uppgifterna från Indien och Sydamerika var överdrivet positiva och baserade på felaktig statistik. Fake news som det heter nu för tiden. Och sedan dess har det varit ganska tyst om detta undermedel, samtidigt som ”pandemin” avtagit över i stort sett hela världen och media nu i stället rapporterar om 100 000-tals dödsfall och följdverkningar av vaccinationerna!
Medan arbetet på en stor process mot WHO, Bill Gates och läkemedelsbolagen fortskrider i mycket långsam takt, har alltfler ifrågasatt covidvirusets existens. Inget laboratorium har t.ex. kunnat isolera det. De fåtaliga obduktioner som utförts av personer som diagnosticerats som döda av covid har inte heller kunnat påvisa annat än influensavirus av kända slag. Man kan fråga sig om hela den här ”pandemin” är rakt igenom planerad och ingår som en del i bygget av Den djupa staten, New World Order eller vad man nu vill kalla det.
Är det så betyder de ju också att det inte behövs några mediciner, vaccinationer eller inläggningar på sjukhus. Att behandla en icke-existerande sjukdom verkar ju minst sagt meningslöst. De förståndiga tvivlarna bidrar i så fall i lika hög grad som media till att sprida hysterin kring en normal influensavåg.
Naturligtvis får vi aldrig veta sanningen. För övrigt kan man ju fråga sig vad det skulle göra för skillnad om vi nu fick det. Dagens människor är skrämda till att bära munskydd och ta injektioner som både dödar och invalidiserar dem. Att någon eller några kommer att ställas inför en internationell domstol tror jag inte heller.

Förresten – nu är det väl bara klimatet vi ska oroa oss för…

Publicerad av Alf Agdler

Journalist. Artist. Ateist. Asocial.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: