Glöm ”Du gamla, du fria” i covid-Sverige

Den så kallade covidpandemin är enligt många det största bedrägeriet i mänsklighetens historia eller i varje fall fullt i klass med sagorna om klimatförändringarna och Jesu uppståndelse från de döda. Den sistnämnda etablerades som en sanning vid kyrkomötena i årtusendets början, medan en arbetslös vicepresident i USA lyckades övertyga FN om att den livsviktiga gasen CO2 hotade vår överlevnad. I detta evangelium fanns det stora pengar att tjäna för alla missionärer, på samma sätt som Kristusmyten berikade kyrkorna och prästerskapet.
Covid handlar också om pengar. På något år har Big Pharma dragit in oräkneliga miljarder dollar på genmodifierande preparat som påstås vara ”vacciner”. De har inte genomgått föreskrivna tester, en del ingredienser är patentskyddade för decennier framåt och tillverkarna friskriver sig från allt ansvar för eventuella biverkningar. Vilket i och för sig får sägas vara klokt av dem med tanke på den förskräckande statistiken över sådana. Enligt vissa källor dör numera fler personer av injektionerna än av covid. Den obesvarade frågan är om man överhuvudtaget kan dö av covid. När pandemin rasade som värst var det förbjudet att utföra obduktioner av döda patienter. En svensk obducent bröt tydligen mot förbudet och noterade att de som obducerats hade dött av lunginflammation och till samma slutsats kom de italienska obducenter som vågade ifrågasätta covidmyten.
Andra experter har gått så långt att de ifrågasatt om det alls finns ett särskilt virus eftersom ingen har lyckats isolera det. Och eftersom ingen har gjort det säger det sig självt att man inte kan framställa ett ”vaccin” mot det. Att de preparat som man sprutar in idag under beteckningen ”vaccin” inte skyddar permanent erkänner de flesta experter. Vad som finns i ampullerna tycks vara allt från koksaltlösningar till avancerade grafénblandningar som skär sönder blodådrorna och resulterar i akuta och framtida blodproppar och invärtes skador. En person med insyn i läkemedelsbranschen har påtalat att inget företag kan framställa så många miljarder doser som man påstås ha gjort på ett knappt år. Hela den samlade läkemedelsindustrin skulle behöva 32 år för att framställa en miljard doser ifall man kunde tillverka 1 dos per sekund – och han frågar sig också hur man hunnit rekrytera och utbilda all personal. Enda förklaringen är att man börjat tillverka dessa vacciner långt innan pandemin bröt ut.
Nästa fråga är om det ens finns en pandemi. WHO passade ju på att ändra definitionen lagom till ”utbrottet”. Tidgare var en pandemi en dödlig farsot, nu är den en smittsam sjukdom i största allmänhet med stor spridning. Det innebär att man kan räkna hit även influensor och förkylningar. I och med detta får man upp ”dödstalen” i statistiken, något som förvandlar även traditionella åkommor till komponenter i en dödlig pandemi. Inte minst den svenska statistiken visar ju att dödstalen under 2019 och 2020 då pandemin rasade som värst inte var högre än andra år. Sedan dess har man övergått till att registrera antalet smittade, vilket ju inte kan kontrolleras med annat än ett i detta fall bevisat odugligt ”test”. Till och med uppfinnaren av detta PCR-test förklarade vid flera tillfällen före sin död att det var oanvändbart för ändamålet.
Massmördaren Bill Gates har öppet deklarerat att covidpandemin är avsedd att minska världens befolkning. Genom mutor och hot har han och hans gelikar fått större delen av världens politiker och media att tro på budskapet om överbefolkning. Jämfört med honom är historiens värsta tyranner rena amatörer. Det är förvånande att en man som han kunnat skaffa sig både ofantlig makt och rikedom och att ingen ännu har ”knäppt” honom. Tyvär växer sådana hjältar inte på trän…
Varken Hitler eller Stalin skulle ha uppnått sin status utan medlöpare och människor som var beredda att förverkliga deras planer. Detsamma gäller förstås Bill Gates. I hans fall handlar det inte om brutala hejdukar som slår ihjäl varje opponent utan om den kår som vi av tradition ansett har vigt sina liv åt att rädda andras liv, nämligen läkare och sjukskötersor.
Med deras hjälp tutade media i oss att covid-19 var en dödlig virussjukdom och att sjukvårdspersonalen gick på knäna på grund av anstormningen av svårt sjuka patienter. Vi fick se massor av foton av plastinpackad sjuvårdspersonal som rullade döda och döende på bårar. Vi fick se bilder av dessa arma hjältar efter dygnslånga pass, sminkade som statister i en skräckfilm. Jag har ofta undrat varför så många av dem ställde upp i detta spektakel i regi av Big Pharma. Att de gjorde det har ju inte precis ökat förtroendet för sjukvården.
Nu har covidbluffen gått in i ännu en fas i vilken ”vaccinationerna” avlöser varandra. Samtidigt ser vi också allt tydligare det yttersta ändamålet med pandemin – att ta kontroll över världens invånare, att eliminera de äldre och onyttiga och tvinga resten av den hjärntvättade och uppskrämda befolkningen till villkorslös underkastelse. I likhet med vad som varit fallet i tidigare historiska skeden kastas kvarvarande oppositionella i läger för omskolning eller avrättning.
I det svenska samhälle som nu växer fram finns ingen plats för en nationalsång som inleds med de pompösa orden ”Du gamla, du fria…” Och ser man ytterligare några år framåt i tiden finns det inte heller plats för någon nationalsång överhuvud taget.

Publicerad av Alf Agdler

Journalist. Artist. Ateist. Asocial.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: