Alla djur på zoo tar självmant covidsprutan


En nyhet som tycks ha gått media förbi är det framgångsrika experiment som genomförts på Toronto zoo i Kanada. Där har man praktiskt tillämpat B.F. Skinners teori om ”radikal behaviorism” och fått samtliga 140 djur att frivilligt vaccineras mot covid. Det handlar alltså om att belöna djuren med godbitar när de självmant travar fram till sin ordinarie skötare som har sällskap av en skötare utrustad med covidspruta. Den enda nyhetskälla – förutm lokaltidningen – som uppmärksammat detta framsteg inom medicinen tycks vara ”The David Knight Show” (27 april 2022). I likhet med Skeppsgossen uppfattade David Knight först historien som ett skämt, men idag är allt blodigt allvar och så även detta.
Om du går in på https://www.bitchute.com/channel/thedavidknightshow/ och bläddrar till ”NOT SATIRE” får du veta mer och se intressanta filmer om hur tigrar och andra djur vällustigt erbjuder sina kroppar för nålsticket med covidsprutan.

Publicerad av Alf Agdler

Journalist. Artist. Ateist. Asocial.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: