Blog

Dags att skapa parallella fristater

Den gamla vänsteraktivisten Jane Fonda har sagt det rakt ut: ”Covid är guds gåva till Vänstern”. Vad hon syftar på är förstås alla de inskränkningar i vår frihet som genomförts efter det påstådda pandemiutbrottet. Nästan över en natt har man på grundval av detta kunnat införa ett enpartisystem modell Kina i många av de västerländskaFortsätt läsa ”Dags att skapa parallella fristater”

Dags att syna bluffarna

Jag har som regel varit misstänksam mot alla som velat avfärda stora händelser som månlandningen, attacken mot World Trade Center etc. som delar i en konspiration av något slag. Men i ett längre tidsperspektiv och med tanke på vad som hänt under de senaste åren har jag ändrat uppfattning. När återkommande influensaepidemier med statistikens ochFortsätt läsa ”Dags att syna bluffarna”

Endast de länder som upplevt kommunismen kommer att överleva

Följande text skrevs av Maroš Puchovský (Slovakien) för 30 år sedan och har återpublicerats av tjeckiske bloggaren Lubos Motl på hans sajt The Reference Frame. I likhet med Lubos tycker jag den är kusligt aktuell idag. Den återges här i min lätt redigerade översättning. Ibrahim Husseini, ledare för Provence Allah’s Front, blir president i FrankrikeFortsätt läsa ”Endast de länder som upplevt kommunismen kommer att överleva”

Värmen får oss att tappa sexlusten eller två flugor i en smäll

Enligt pålitliga Sky News’ himmelska korrespondent Becky Cotterill kommer klimatförändringarna att påverka vårt sexliv. När det är varmt ute tappar vi lusten. Vi orkar helt enkelt inte knulla. Mot detta talar väl mäns sexresor till Thailand och kvinnors dito till Gambia, men det hör kanske inte hit. Enligt samma källa kommer penisarna att krympa iFortsätt läsa ”Värmen får oss att tappa sexlusten eller två flugor i en smäll”

Dags för nästa hot – klimatkrisen

”Den politiska debatten kommer att förändras kraftigt när vi övergår från månaders besatthet av coronavirus till en höst som i stället kommer att domineras av klimatkrisen… Naturligtvis finns det vissa skillnader. Hittills har lite över 4,3 milj. människor dött av covid. Australiska och kinesiska forskare uppskattar att 5 miljoner dör varje år av effekter avFortsätt läsa ”Dags för nästa hot – klimatkrisen”

FN fortsätter med sin skrämseltaktik

”Den nya klimatrapporten är inget annat än en trött skrämselritual som vi hört upprepas i årtionden av media.” Det skriver Vijay Jayaraj, en indisk bloggare som är mycket kritisk till att Västvärlden alltjämt försöker styra utvecklingen i hans hemland. Han häcklar också FN:s generalsekreterare propagandisten António Guterres och Linda Mearns, en av författarna till rapportenFortsätt läsa ”FN fortsätter med sin skrämseltaktik”

Solkiga vita rockar

Debatten om den stora covidbluffen fortsätter. Med hjälp av en ihärdig propagandakampanj tycks alltfler ha blivit övertygade om att covid är en farsot vida värre än de återkommande influensaepidemier vi lärt oss leva med. Men att så inte är fallet framgår bland annat av ”dödsstatistiken” från myndigheterna. Under det år covid skördade de flesta livenFortsätt läsa ”Solkiga vita rockar”


Follow My Blog

Get new content delivered directly to your inbox.