Blog

Alla djur på zoo tar självmant covidsprutan

En nyhet som tycks ha gått media förbi är det framgångsrika experiment som genomförts på Toronto zoo i Kanada. Där har man praktiskt tillämpat B.F. Skinners teori om ”radikal behaviorism” och fått samtliga 140 djur att frivilligt vaccineras mot covid. Det handlar alltså om att belöna djuren med godbitar när de självmant travar fram tillFortsätt läsa ”Alla djur på zoo tar självmant covidsprutan”

Moderna myter

En man som heter Brian Gitt har sammanställt en intressant lista över många av de moderna myter som cirkulerar i media. Den återges här i något förkortad och redigerad form och i min översättning. Myt 1. Sol- och vindkraft är de bästa lösningarna för att minska mängden växthusgaser. Fakta är att övergången från kol tillFortsätt läsa ”Moderna myter”

Vila i frid?

På sistone har jag allt oftare haft anledning att undra över varför alla som dött ska ”vila i frid” eller ”RIP” som det skrivs i den anglosaxiska världen. En sådan önskan förutsätter att den döde kommer att förpassas till en orolig och stormig värld, där inte ens ett lik får ligga i fred – ettFortsätt läsa ”Vila i frid?”

Glöm ”Du gamla, du fria” i covid-Sverige

Den så kallade covidpandemin är enligt många det största bedrägeriet i mänsklighetens historia eller i varje fall fullt i klass med sagorna om klimatförändringarna och Jesu uppståndelse från de döda. Den sistnämnda etablerades som en sanning vid kyrkomötena i årtusendets början, medan en arbetslös vicepresident i USA lyckades övertyga FN om att den livsviktiga gasenFortsätt läsa ”Glöm ”Du gamla, du fria” i covid-Sverige”

Undermedel och vacciner mot ingenting

Rätt ofta har vi fått höra att covid inte är något annat än en svår influensa som blåsts upp till en dödlig pandemi. Influensaepidemier drabbar oss varje år och har bara marginellt kunnat hejdas genom vaccinationer. Men covid skulle effektivt stoppas med de nya ”vaccinerna”, påstods det. Visserligen var dessa inte testade fullt ut, vilketFortsätt läsa ”Undermedel och vacciner mot ingenting”

De nya religionerna

Religion är grundad på en kombination av logik och tro. Man kan också uttrycka det som att religion kan hjälpa människor att skapa ordning och ge mening åt livet i en kaotisk värld. För många människor har politiken idag blivit en religion och tyvärr har denna kombination dragit med sig vetenskapen, som nu också blivitFortsätt läsa ”De nya religionerna”

Dags att skapa parallella fristater

Den gamla vänsteraktivisten Jane Fonda har sagt det rakt ut: ”Covid är guds gåva till Vänstern”. Vad hon syftar på är förstås alla de inskränkningar i vår frihet som genomförts efter det påstådda pandemiutbrottet. Nästan över en natt har man på grundval av detta kunnat införa ett enpartisystem modell Kina i många av de västerländskaFortsätt läsa ”Dags att skapa parallella fristater”

Dags att syna bluffarna

Jag har som regel varit misstänksam mot alla som velat avfärda stora händelser som månlandningen, attacken mot World Trade Center etc. som delar i en konspiration av något slag. Men i ett längre tidsperspektiv och med tanke på vad som hänt under de senaste åren har jag ändrat uppfattning. När återkommande influensaepidemier med statistikens ochFortsätt läsa ”Dags att syna bluffarna”

Laddar in …

Något gick fel. Ladda om sidan och/eller försök igen.


Follow My Blog

Get new content delivered directly to your inbox.