Dags att ställa hantlangarna inför rätta

Efter massavrättningarna med covid-”vaccin” har läkare och sjuksköterskor gjort avbön i form av upprop där de tar visst avstånd från sina handlingar. Det är tacknämligt men långt ifrån tillräckligt. Den som har många liv på sitt samvete bör inte kunna komma undan ansvaret så lätt. Det räcker inte med att säga att man trodde på tillverkarnas påståenden eller att man följde föreskrifterna från myndigheterna. Eftersom det tidigt hördes kritiska röster mot såväl testerna som de oprövade ”vaccinerna” borde de som arbetade på fältet ha sagt ”stopp, det här gör vi inte förrän vi fått bevis på att metoder och preparat verkligen fungerar”.

Men majoriteten av läkare och sjuksköterskor gjorde det inte och fortsatte att sticka sprutor i miljarder människor av vilka alltför många dog direkt eller invalidiserades. Myndigheterna hejade på med kampanjer som skulle övertyga de tvehågsna, typ Kavla upp (som i Sverige lär ha kostat 20 miljoner i form av annonser och ersättningar till kändisar).

Alla deltagare i denna världshistoriens största bluff har hittills gått fria från ansvar. Är det inte på tiden att de ställs inför rätta? Det räcker inte med att åtala läkemedelsbolagen även om de naturligtvis har det yttersta ansvaret för massmorden. De som höll i sprutorna är i hög grad skyldiga och bör inte komma undan med uttalanden som ”vi trodde att vi gjorde rätt” eller ”vi kunde inte neka för då hade vi fått sparken”. Tyvärr kommer de att fortsätta arbeta inom sjukvården… och man kan väl bara hoppas att någon av dem sover riktigt dåligt om nätterna.

Publicerad av Alf Agdler

Journalist. Artist. Ateist. Asocial.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: